OVER ONS

Van der Meijden Handel B.V. heeft een uitgebreid assortiment bestaande uit uiteenlopende gebruikte machines vooral gefocust op de voedingsmiddelenindustrie.

Onze voorraad bestaat vooral uit:

– Pompen

-Verpakkingsmachines

-Afvulamchines 

-Etc.

 

    Procesengineering

Van Der Meijden Machines is expert op het gebied van het vertalen van biologische processen in industriële processen. Samen met onze klant analyseren we de grondstoffen en de eisen. We onderscheiden nauwkeurig welke parameters van belang zijn in het proces. Het ontwerpen is namelijk niet de kunst. Weten wat je wilt ontwerpen, daar draait het om en daar excelleren wij in. Wij hebben een brede ervaring zowel in de voedingsindustrie als in de machinebouw en -ontwikkeling. Dankzij deze combinatie kunnen industriële omgevingen ontwerpen die voldoen aan alle fysische eisen en kwaliteits- en veiligheidseisen. Daarnaast integreren we uiteraard de contaminatierisico’s, de valideerbaarheid en herhaalbaarheid in onze ontwerpen. oplossing, hoe dan ook!

    Installatiebouw

Zoek je een specifieke machine voor je fabriek en lukt het hem niet gevonden? Wij helpen je graag verder. Wij ontwerpen en ontwikkelen namelijk maatwerkmachines en -installaties. Wij pakken iedere klantvraag multidisciplinair op. Bij ons zit er namelijk maar één deur tussen te engineers en de bouwers. Dat stelt ons in staat om snel met praktische resultaten te komen die aan alle behoeften voldoen. Wij verkopen dus geen machines, wij verkopen oplossingen. En is de machine eenmaal geïnstalleerd en heb je onderhoud of service nodig? Ook dan kun je uiteraard bij ons terecht

    Service en onderhoud

Van Der Meijden Machines is je aanspreekpunt voor alle processingsaangelegenheden. Of je nu een vraag hebt op het gebied van kwaliteit, reiniging en periodiek onderhoud van machines, of ondersteuning nodig hebt bij reparaties, revisies of storingen. Wij kunnen ervoor zorgen dat je fabriek blijft draaien. Want als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Dat is ons devies. Omdat we zelf machines ontwerpen en vervaardigen beschikt ons team over een enorme kennis. Daardoor kunnen onze klanten altijd rekenen op snelheid en flexibiliteit. Wij bedenken een oplossing, hoe dan ook!

nl_NLDutch